Греат Елден Ринг мод доноси наслеђе Хогвортса летење метлом и магију у Мидландс.

Греат Елден Ринг мод доноси наслеђе Хогвортса летење метлом и магију у Мидландс.

Греат Елден Ринг мод доноси наслеђе Хогвортса летење метлом и магију у Мидландс.


Представљамо следећу представу Елден Ринг, Магија лета.На крају ове 50-часовне репризе Хогвортс Наслеђа (отвара се у новој картици), завршио сам са суђењем Мерлина (отвара се у новој картици) и уништавањем ловокрадица, али да, једна ствар која ми никада не досади је да ускочи у моју игру.метла и иди да се играш. Ретко постоји игра са сандбоком која нам омогућава да се брзо крећемо у свим правцима без наиласка на препреке. То је доза слободе која инспирише. Што је вероватно разлог зашто је тим проналаска Елден Ринга брзо донео магију Хогвортс наслеђа у земљу између.


Мод тим под називом Гарден оф Еиес објавио је пакет модова са темом Хогвортс Херитаге прошле недеље за Патреон присталице (отвара се у новој картици) (као што је открио Котаку (отвара се у новој картици). Тренутна верзија мода укључује: 7 чаролија директно из игре (укључујући неопростиву клетву) поспани костим Харија Потера Штапићи за оружје, хладно пиће и, наравно, летеће метле.


Судећи по демо видеу изнад. Метла заиста ради како је рекламирано. Изгледа да ћете призвати и контролисати метлу на исти начин као и нормалну бујицу, осим што можете да се нагињете и летите кроз небо. Моје прво питање након што сам видео попуст за Хари Потер (Харолд Плопер?) како се уздиже кроз Лимгрејв било је да ли би дар лета убио било какав осећај опасности у Елден Рингу? Наслеђе Хогвортса Метла вам такође омогућава да изаберете своје битке и редослед којим ћете истражити свет, што звучи добро, добра премиса. За играње другог или трећег Елден Ринга


Кладим се да ће битке са шефовима бити још узбудљивије са Вертикалом: видео показује како ће Старссцоурге Радахн (једна од најбољих борби против шефова Елден Ринга) покушати да ухвати ваздушног мага из њихових метле.


Додате чаролије такође изгледају уредно. Нарочито клетва Цруцио, која омамљује непријатеље тако што их натера да легну, и Аццио чаролија, која вуче мете према вама.Много занимљивија нилла Елден Ринга, која укључује призивање пуног месеца. (Отвара се у новој картици) и баца на непријатеље.


Гарден оф Еиес планира да прошири мод Хогвортс Елден Ринг, али уз неке услове: ако уводни видео изнад добије 15.000 лајкова, мод обећава да ће додати још чаролија, метли и ликова. Он ће додати „Потпуна мини-игра квидича“, достигнуће које чак ни Хогвортс легат не може да парира.


Имате приступ овом моду, као и комплетној листи модова Гарден оф Еиес Елден Ринг (укључујући једнако импресиван пакет Год оф Вар).

Post a Comment

Daha yeni Daha eski