Το Great Elden Ring mod φέρνει τη σκούπα κληρονομιάς του Χόγκουαρτς και τη μαγεία στα Midlands.

Το Great Elden Ring mod φέρνει τη σκούπα κληρονομιάς του Χόγκουαρτς και τη μαγεία στα Midlands.

Το Great Elden Ring mod φέρνει τη σκούπα κληρονομιάς του Χόγκουαρτς και τη μαγεία στα Midlands.Παρουσιάζοντας το επόμενο θεατρικό έργο του Elden Ring, The Magic of Flight.


Στο τέλος αυτής της επανάληψης 50 ωρών του Hogwarts Legacy (ανοίγει σε μια νέα καρτέλα), τελείωσα να αντιμετωπίζω το Merlin Trials (ανοίγει σε νέα καρτέλα) και να καταστρέφω τους λαθροκυνηγούς, αλλά ναι, ένα πράγμα που δεν το βαριέμαι ποτέ είναι να πήδα στο παιχνίδι μου, σκούπα και πήγαινε να παίξεις. Είναι σπάνιο να έχουμε ένα παιχνίδι sandbox που μας επιτρέπει να κινούμαστε γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να συναντάμε εμπόδια. Είναι η δόση ελευθερίας που εμπνέει. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η ομάδα εφευρέσεων του Έλντεν Ρινγκ έσπευσε να φέρει τη μαγεία της κληρονομιάς του Χόγκουαρτς στην ενδιάμεση χώρα.


Μια ομάδα mod που ονομάζεται Garden of Eyes κυκλοφόρησε ένα πακέτο mods με θέμα το Hogwarts Heritage στους υποστηρικτές του Patreon (ανοίγει σε νέα καρτέλα) (όπως ανακάλυψε ο Kotaku (ανοίγει σε νέα καρτέλα). Η τρέχουσα έκδοση του mod περιλαμβάνει: 7 ξόρκια κατευθείαν από το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένης της ασυγχώρητης κατάρας) νυσταγμένη στολή του Χάρι Πότερ Ράβδοι όπλων, ψυχρή παρασκευή και, φυσικά, ιπτάμενες σκούπες.


Κρίνοντας από το βίντεο επίδειξης παραπάνω. Η σκούπα λειτουργεί πραγματικά όπως διαφημίζεται. Φαίνεται ότι θα καλέσετε και θα ελέγξετε μια σκούπα με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε με ένα κανονικό Torrent, εκτός από το ότι μπορείτε να γείρετε και να πετάξετε στον ουρανό. Η πρώτη μου ερώτηση αφού είδα την έκπτωση του Χάρι Πότερ (Χάρολντ Πλόπερ;) να εκτινάσσεται στα ύψη μέσω του Limgrave ήταν, θα σκότωνε το δώρο της πτήσης οποιαδήποτε αίσθηση κινδύνου στο Elden Ring; Hogwarts Legacy Η σκούπα σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τις μάχες σας και τη σειρά με την οποία εξερευνήστε τον κόσμο, που ακούγεται καλό, μια καλή προϋπόθεση. Για να παίξετε το δεύτερο ή το τρίτο Elden Ring


Στοιχηματίζω ότι τα boss battles θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά με το Vertical: Το βίντεο δείχνει πώς ο Starsscourge Radahn (ένα από τα καλύτερα boss fights του Elden Ring) θα επιχειρήσει να παγιδεύσει τους Air Mage από τις σκούπες τους.


Τα πρόσθετα ξόρκια φαίνονται επίσης τακτοποιημένα. Ειδικά η κατάρα του Crucio, που ζαλίζει τους εχθρούς αναγκάζοντάς τους να ξαπλώσουν, και το ξόρκι Accio, που τραβάει στόχους προς το μέρος σας.Η πολύ πιο ενδιαφέρουσα nilla του Elden Ring, η οποία περιλαμβάνει την επίκληση της πανσέληνου. (Ανοίγει σε νέα καρτέλα) και ρίχνει στους εχθρούς.


Το Garden of Eyes σχεδιάζει να επεκτείνει το mod Hogwarts Elden Ring, αλλά με ορισμένους όρους: εάν το εισαγωγικό βίντεο παραπάνω λάβει 15.000 likes, το mod υπόσχεται να προσθέσει περισσότερα ξόρκια, σκούπες και χαρακτήρες. Θα προσθέσει «Ένα πλήρες mini-game Quidditch», ένα επίτευγμα που ούτε το Hogwarts Legacy δεν μπορεί να ταιριάξει.


Έχετε πρόσβαση σε αυτό το mod καθώς και στην πλήρη λίστα των mods Garden of Eyes Elden Ring (συμπεριλαμβανομένου του εξίσου εντυπωσιακού πακέτου God of War).

Post a Comment

Daha yeni Daha eski