Πώς να γίνετε φίλη με τη Βιρτζίνια στο Sons of the Forest

Πώς να γίνετε φίλη με τη Βιρτζίνια στο Sons of the Forest

Πώς να γίνετε φίλη με τη Βιρτζίνια στο Sons of the ForestΣε έναν κόσμο που θέλει να σε σκοτώσει, η Βιρτζίνια είναι ένα χέρι βοηθείας.


Αν σας εμφανιστεί μια γυναίκα με τρία πόδια και τρία χέρια στο Sons of the Forest, μην πυροβολήσετε. Αυτή είναι η Βιρτζίνια, το μόνο άτομο που βρήκαμε στο παιχνίδι που δεν θέλει να μας σκοτώσει (εκτός από το καλύτερό μας αγόρι, τον Kelvin (ανοίγει σε νέα καρτέλα)). Οι θαυμαστές ήταν περίεργοι για τη Βιρτζίνια από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τρέιλερ, και όπως σχεδόν όλα στο Sons of the Forest, ο ρόλος της στο παιχνίδι δεν είναι ξεκάθαρος.


Εφόσον δεν πας σε λάθος πόδι, η Βιρτζίνια μπορεί να γίνει σύμμαχος. Ένας πολύ ισχυρός σύμμαχος, στην πραγματικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το επιπλέον χέρι της, κρατώντας δύο όπλα ταυτόχρονα, υπερασπίζοντας το στρατόπεδό σας από εισβολείς μεταλλαγμένων και κανίβαλων.


Είναι επίσης πιθανό να την τρομάξετε ή ακόμα και να τη σκοτώσετε, αλλά αυτό θα ήταν λάθος. Η επιβίωση είναι αρκετά δύσκολη στο Sons of the Forest χωρίς να κάνεις περισσότερους εχθρούς. Δείτε πώς να κάνετε τη Βιρτζίνια σύμμαχο (μόνιμα, όσο μπορούμε να πούμε τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του Sons of the Forests).


Sons of the Forest: Πώς να γίνεις φίλη με τη Βιρτζίνια

Από όσα έχουμε συγκεντρώσει από τις εμπειρίες μας στο Sons of the Forest και αναφορές από άλλους παίκτες, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να γίνετε φίλη με τη Βιρτζίνια είναι να μείνετε μακριά της. Η Βιρτζίνια θα σας βρει κάποια στιγμή στο παιχνίδι και όταν το κάνει, αφήστε τα όπλα σας και μην την πλησιάσετε. Απλά αφήστε την να παρατηρήσει και φύγετε με τον ελεύθερο χρόνο της. Δεν θα επιτεθεί.


Η Βιρτζίνια θα επιστρέψει (έως τέσσερις ή έξι φορές) καθώς σιγά σιγά νιώθει άνετα γύρω σου. Τελικά, θα σας δώσει το δώρο της αλόης και εκείνη την ώρα θα αρχίσει να τριγυρνάει στο στρατόπεδό σας.


Ομοίως με τον Κέλβιν, η Βιρτζίνια θα χαλαρώσει δίπλα στη φωτιά και γενικά θα ασχοληθεί με τις δουλειές της. Δεν μπορείς, δυστυχώς, να της δώσεις εντολές όπως στον Kelvin, αλλά μπορείς να την εξοπλίσεις με διαφορετικά ρούχα και ακόμη και να της δώσεις όπλα που δεν φοβάται καθόλου να χρησιμοποιήσει.


Ο YouTuber MyUsualMe δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει πώς μοιάζει όταν στολίσεις τη Βιρτζίνια με όπλα και πανοπλίες. Προφανώς γίνεται η ασταμάτητη δύναμη, ικανή να καταβάλει εύκολα μισή ντουζίνα κανίβαλους με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών χωρίς να ιδρώσει. Τώρα αυτό είναι το είδος των φίλων που θέλω στο πλευρό μου όταν βρίσκομαι στο πιο φρικτό νησί της γης.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski