Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2 – Κορυφαίες συμβουλές, στρατηγικές

Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2 – Κορυφαίες συμβουλές, στρατηγικές

Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2 – Κορυφαίες συμβουλές, στρατηγικές


Ακολουθούν οι καλύτερες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα στο Warzone 2.


Οι παίκτες συχνά δυσκολεύονται να γίνουν καλύτεροι στο Warzone 2 όταν ξεκινούν για πρώτη φορά το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων και δεν μπορείς να το μάθεις σε μια μέρα. Χρειάζεται εξάσκηση και χρόνο για να κατακτήσετε πραγματικά το Warzone. Εάν είστε ένας από αυτούς, μην ανησυχείτε γιατί είμαστε εδώ με τις καλύτερες ρυθμίσεις και στρατηγικές για να σας βοηθήσουμε να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2.


Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2


Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone 2 – Κορυφαίες συμβουλές, στρατηγικές


Αλλάξτε μερικές ρυθμίσεις

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι υποκειμενικές και τις αλλάζετε όπως αισθάνεστε κατάλληλοι.


διορθώστε το FOV

Μπορείτε να προσαρμόσετε το FOV ακόμη και πριν κάνετε αλεξίπτωτο στο χάρτη. Από το κύριο μενού πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και μετά στο FOV. Όσο χαμηλότερο είναι το FOV, τόσο λιγότερα μπορείτε να δείτε. Ένα μεγαλύτερο FOV θα σας βοηθήσει να δείτε μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, αλλά θα σας κάνει λίγο πιο δύσκολο να πυροβολήσετε μακρινούς παίκτες. Κρατώντας κάτι περίπου 90 έως 100 θα πρέπει να παρέχει την καλύτερη εμπειρία.


Αλλαγή επιλογών αλεξίπτωτου

Για αρχή, το Warzone 2 ανοίγει αυτόματα το αλεξίπτωτό σας για ασφαλέστερες προσγειώσεις. Λοιπόν, αυτό σε επιβραδύνει. Απενεργοποιώντας το Parachute Auto-Open, θα μπορείτε πλέον να προσγειωθείτε πιο γρήγορα και να είστε πλήρως προετοιμασμένοι πριν οι εχθροί σας αγγίξουν το έδαφος. Ένα ιδιαίτερο κόλπο είναι να κατεβείτε στο νερό. Αυτό σας επιτρέπει να προσγειωθείτε τέλεια χωρίς καν να ανοίξετε το αλεξίπτωτό σας.


Οι καλύτερες συμβουλές, κόλπα και στρατηγικές για να κερδίσετε περισσότερους αγώνες

Ρωτήστε τους εχθρούς σας

Καλύτερα να ανακρίνεις τον εχθρό σου πριν πεθάνει παρά να τον σκοτώσεις αμέσως. Με την ερώτηση, δεν θέλουμε να τους μιλήσουμε από το μικρόφωνο, αλλά να πλησιάσουμε τον πεσμένο εχθρό και να πατήσουμε το κουμπί αλληλεπίδρασης. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους συμπαίκτες του εχθρού σας στον χάρτη σας, αλλά θα μπορείτε επίσης να βλέπετε μέσα από τοίχους. Μια βασική συμβουλή είναι να είστε προσεκτικοί όταν αλληλεπιδράτε με έναν καταρριφθέντα εχθρό ανοιχτά, καθώς οι συμπαίκτες του μπορεί να τον κατασκοπεύουν.


Κάντε Συμβάσεις

Τα συμβόλαια είναι σαν σύντομες εργασίες με ανταμοιβές. Υπάρχουν 4 τύποι αυτών των συμβάσεων -


  • Ασφαλής Intel – Εδώ πρέπει να ασφαλίσετε έναν φορητό υπολογιστή, να αποκτήσετε έναν σκληρό δίσκο και να φορτώσετε το περιεχόμενό του αλλού στο χάρτη. Αυτό σας βοηθά να προβλέψετε τον επόμενο κύκλο και σας δίνει χρόνο να σχεδιάσετε στρατηγική και να σχεδιάσετε το παιχνίδι σας.
  • Συμβόλαιο ανταμοιβής – Αυτό θα σηματοδοτήσει τη γενική θέση ενός εχθρού για εσάς και την ομάδα σας. Σημειώστε ότι η ομάδα του εχθρού θα ειδοποιηθεί ότι την πλησιάζετε.
  • Σύμβαση Safecracker - Η σύμβαση Safecracker σηματοδοτεί 3 χρηματοκιβώτια κοντά σας που πρέπει να σπάσετε με ένα C-4. Οι ανταμοιβές είναι χρήματα και εμπειρία.
  • Συμβόλαιο Most Wanted – Αυτό σας επισημαίνει στον χάρτη για όλους. Εάν διαχειριστείτε την επιβίωσή σας για 4 λεπτά, θα πάρετε χρήματα και εκπτώσεις. Αλλά η καλύτερη ανταμοιβή μεταξύ των τεσσάρων συμβολαίων είναι ότι μπορείτε να αναβιώσετε οποιονδήποτε από τους συμπαίκτες σας, εάν ολοκληρώσετε το Συμβόλαιο με τα περισσότερα ζητούμενα.


Εναλλαγή Αρκετά Συχνά

Το Warzone 2 είναι ένα παιχνίδι τακτικής και πρέπει να νικάς τους αντιπάλους σου κάθε δευτερόλεπτο. Είναι σημαντικό να αλλάζετε τις θέσεις σας καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι. Αυτό σας βοηθά να μείνετε μακριά από το να συναντήσετε αντιπάλους και να μπείτε σε δύσκολες καταστάσεις.


Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία ως ασπίδες

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα οχήματα δεν είναι καλά, αλλά φαίνονται σαν ένα εξαιρετικό μετρητή όταν γυρίζουν μεταξύ των χαρτών. Ένα αυτοκίνητο ή φορτηγό θα σας προστατεύσει από τους εχθρούς όταν επιστρέψετε στην ασφαλή ζώνη. Είναι καλύτερο από το τρέξιμο, καθώς σας επιτρέπει να αποφύγετε τις σφαίρες και επίσης να φτάσετε γρήγορα σε ένα συγκεκριμένο μέρος.


Συντονιστείτε με τους συμπαίκτες

Δεν μπορείς να κερδίσεις στο Warzone 2 μόνος σου μέχρι να είσαι απόλυτος επαγγελματίας. Εφόσον πολλοί από εμάς δηλώνουμε σπουδαίοι, είναι καλύτερο να εργαστείτε σε συντονισμό με τους συμπαίκτες σας για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες σας βοηθούν να εντοπίσετε τους εχθρούς, να σας προστατεύσουν από γωνίες και να παίξετε μαζί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.


Το πώς να γίνεις καλύτερος στο Warzone 2 αφορά αυτό. Το παν είναι να είσαι σε εγρήγορση και να κάνεις καλή εξάσκηση. Αν ψάχνετε περισσότερα για το Warzone 2, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό που θα σας βοηθήσει όταν τον χρειάζεστε.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski