Κάποιος ξόδεψε πάνω από 150.000 $ σε ένα CS:GO Weapon Skin και νομίζω ότι είναι ώρα για επανάσταση

Κάποιος ξόδεψε πάνω από 150.000 $ σε ένα CS:GO Weapon Skin και νομίζω ότι είναι ώρα για επανάσταση

Κάποιος ξόδεψε πάνω από 150.000 $ σε ένα CS:GO Weapon Skin και νομίζω ότι είναι ώρα για επανάστασηΣηκωθείτε, κρατούμενοι για διακοπές.


Σε ένα γεγονός που οι μελλοντικοί ιστορικοί θα το αναφέρουν ως απόδειξη της αλαζονείας και της παρακμής μας, ένας άχαρος παίκτης ξόδεψε ένα εξαψήφιο ποσό σε ένα μόνο δέρμα AK-47 στο Counter-Strike: Global Offensive. Εντοπίστηκε από τον Dexerto (ανοίγει σε νέα καρτέλα), ένας παίκτης CS:GO στην κινεζική έκδοση του Buff - μια αγορά για τους παίκτες για να ανταλλάσσουν ψηφιακά μπιχλιμπίδια όπως δέρματα και αυτοκόλλητα - ξόδεψε 1.095.000 ¥ (αυτό είναι το κινεζικό γιουάν) σε ένα "νέο εργοστάσιο". Δέρμα άγριου λωτού διακοσμημένο με τέσσερα σπάνια αυτοκόλλητα. Αυτό είναι περίπου 160.000 $ / 131.500 £.

Το δέρμα του Wild Lotus είναι σπάνιο -είναι λιγότερο από 3.000- και το γεγονός ότι ήταν «εργοστασιακά νέο» το έκανε ακόμα πιο σπάνιο. Τα δέρματα CS:GO δεν φθείρονται με τη χρήση (ευτυχώς), αλλά έχουν την ευκαιρία να πέσουν σε μια κατάσταση που κυμαίνεται από "σημασμένα στη μάχη" έως, καλά, "εργοστασιακά νέα". Ενώ άλλα δέρματα Wild Lotus πωλούνται για περίπου 10.000 $ (ανοίγει σε νέα καρτέλα) (λογικό), η παρθένα κατάσταση αυτού το έχει κάνει ιδιαίτερα σπάνιο και επομένως ιδιαίτερα ελκυστικό.


Επίσης, παρά τη σπανιότητα του ίδιου του δέρματος, είναι στην πραγματικότητα τα αυτοκόλλητα που ήταν το πιο πολύτιμο μέρος. Τα τέσσερα αυτοκόλλητα Reason Holo από το 2014 Katowice CS:GO Major skin τουρνουά άξιζαν περίπου $40.000 το καθένα. Δεν θέλω να σας εκπλήξω με τις μαθηματικές μου ικανότητες, αλλά αυτό σημαίνει ότι τα τέσσερα αυτοκόλλητα από μόνα τους άξιζαν περίπου 160.000 $.


Αφελής που είμαι, με εξέπληξε λίγο η ιδέα κάποιου είδους βιντεοπαιχνιδιού Marie Antoinette να ξοδεύει χρήματα για σπορ αυτοκίνητο σε ένα εντελώς άυλο δέρμα όπλου, αλλά όλα αυτά είναι πραγματικά φυσιολογικά για την κοινότητα CS:GO.


Αν και αυτό το εμπόριο είναι κάτι το ακραίο (ο Dxerto σημειώνει ότι είναι πιθανώς στα 10 πιο ακριβά skins), οι παίκτες ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια σε όπλα όλη την ώρα. Καλό, μπορείτε να ξοδέψετε πάνω από 400.000 $ σε ένα (ανοίγει σε νέα καρτέλα) αυτή τη στιγμή, αν θέλετε. Πολλοί συλλέκτες σπάνιων δερμάτων θα σας πουν, με σχεδόν ανεπαίσθητο ρολό, ότι τα 160.000 $ είναι μια απολύτως λογική εκτίμηση (ανοίγει σε νέα καρτέλα) για αυτό το δέρμα στο πλαίσιο της τρέχουσας αγοράς CS:GO.


Τελικά, όπως είπε ένας από αυτούς τους συλλέκτες στο Twitter (ανοίγει σε νέα καρτέλα), πού αλλού θα ξοδέψουν; «Οι άνθρωποι που το αγοράζουν έχουν ήδη 10 [Mercedes-AMG] φίλε μου». Κάποιος, σε παρακαλώ, πήγαινε να πάρεις τη νέα γκιλοτίνα του εργοστασίου.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski