Διάρκεια Diablo 4 Open Beta: Ακριβείς ώρες έναρξης και λήξης

Διάρκεια Diablo 4 Open Beta: Ακριβείς ώρες έναρξης και λήξης

Διάρκεια Diablo 4 Open Beta: Ακριβείς ώρες έναρξης και λήξηςΜάθετε περισσότερα σχετικά με την ακριβή διάρκεια του Diablo 4 Open Beta και Early Access Beta με τους χρόνους έναρξης και λήξης και τα ρολόγια αντίστροφης μέτρησης για κάθε beta.


Οι υποψήφιοι Nephalem είναι ενθουσιασμένοι που θα μεταβούν στο Sanctuary με το Diablo 4 Open Beta (Early Access) και το Open Beta Μαρτίου 2023 για όλους. Αλλά πόσο διαρκεί ακριβώς το Diablo 4 Open Beta και ποιες είναι οι ακριβείς ώρες έναρξης και λήξης; Σας καλύψαμε!


Αυτός ο οδηγός εξηγεί ακριβώς πόσο θα διαρκέσουν οι ανοιχτές beta του Diablo 4, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων έναρξης και λήξης για κάθε beta. Μπορείτε να επισημάνετε τα ημερολόγιά σας και να ρυθμίσετε αυτά τα ξυπνητήρια για να απολαύσετε κάθε δυνατή ώρα στον κόσμο του Sanctuary και να σκοτώσετε δαίμονες στο Fractured Peaks.


Διάρκεια ανοιχτής beta του Diablo 4: Πόσες ώρες;


Διάρκεια Diablo 4 Open Beta: Ακριβείς ώρες έναρξης και λήξηςΟι ανοιχτές beta του Diablo 4 εκτελούνται λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Πολλοί πίστευαν ότι και τα δύο θα κρατούσαν δύο (2) μέρες. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Σε μια ενημερωμένη ανάρτηση στο blog, η Blizzard ανακοίνωσε τις ακριβείς ώρες έναρξης και λήξης.


Πρώτα, ελέγξτε τα παρακάτω, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η ανοιχτή beta του Diablo 4 Early Access και η κανονική ανοιχτή beta σε όλες τις πλατφόρμες:


  • Η πρώιμη πρόσβαση στην Open Beta ξεκινά στις 17 Μαρτίου στις 9:00 π.μ. PST και λήγει στις 20 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. PST. PST.
  • Η Open Beta ξεκινά στις 24 Μαρτίου στις 9:00 π.μ. PST και λήγει στις 27 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. PST. PST.


Αυτό σημαίνει ότι τόσο το Early Access Open Beta όσο και το κανονικό Open Beta έχουν διάρκεια 69 ωρών για όλες τις πλατφόρμες. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για beta και δοκιμές σταθερότητας διακομιστή. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορεί να βιώσουν χρόνο διακοπής.


Δεδομένου ότι οι ακριβείς ώρες έναρξης και λήξης και για τις δύο Open Beta του Diablo 4 είναι πλέον γνωστές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε το χρόνο παιχνιδιού σας και να σημειώσετε αυτά τα ημερολόγια. Θυμηθείτε, μπορείτε να προφορτώσετε την ανοιχτή beta του Diablo 4 σε όλες τις πλατφόρμες πριν από αυτές τις ώρες.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski