Πώς να ανακτήσετε το εξαφανισμένο προσωπικό στο Elden Ring (Οδηγός τοποθεσίας)

Πώς να ανακτήσετε το εξαφανισμένο προσωπικό στο Elden Ring (Οδηγός τοποθεσίας)

Πώς να ανακτήσετε το εξαφανισμένο προσωπικό στο Elden Ring (Οδηγός τοποθεσίας)Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Lost Staff στο Elden Ring και πώς να το βρείτε.


Ψάχνετε για το Lost Staff στο Elden Ring αλλά δεν ξέρετε πώς να το βρείτε; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος γιατί αυτός ο οδηγός είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε την τοποθεσία. Υπάρχουν πολλά όπλα και εξοπλισμός στο παιχνίδι και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα βρείτε όλα. Ωστόσο, θα θέλετε να αγοράσετε καλύτερα όπλα, καθώς οι εχθροί θα δυναμώσουν. Καθώς αυτό συμβαίνει εδώ, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε αυτό το Προσωπικό ενώ βρίσκεστε στο East Caelid. Σας ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτό το Προσωπικό.


Πού να βρείτε το σκήπτρο της απώλειας στο Elden Ring;


Πώς να ανακτήσετε το εξαφανισμένο προσωπικό στο Elden Ring (Οδηγός τοποθεσίας)Για να αποκτήσετε το Lost Staff στο Elden Ring, πρέπει να πάτε στο Sorcery Town of Sellia στο Eastern Caelid. Το προσωπικό μπορεί να ανασυρθεί από ένα πτώμα που βρέθηκε σε ένα δυτικό μπαλκόνι, το οποίο θα δείτε να πηδά από τις στέγες. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι να ανεβείτε τις σκάλες από το Sellia Grace Under Stair Site μέχρι να φτάσετε στη θέση όπου μπορείτε να πηδήσετε σε ένα κλαδί δέντρου. Τώρα ενώ βρίσκεστε στο Torrent, πηδήξτε στην οροφή μπροστά σας και θα δείτε το πτώμα με το αντικείμενο να λάμπει.


Το Staff of Disappearance είναι ένα Sparkle Stone Staff που εστιάζει περισσότερο στην Επιδεξιότητα, αλλά απαιτεί επίσης ορισμένα επίπεδα δύναμης και ευφυΐας για να λειτουργήσει. Το Staff έχει υψηλές κρίσιμες ζημιές και ορθογραφική κλίμακα.


Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το προσωπικό, θα χρειαστείτε Smithing Stones. Επιπλέον, μπορείτε να εμβολιαστείτε με το Ashes of War και να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό.


Αυτό είναι το πού μπορείτε να βρείτε το Staff of Loss στο Elden Ring με αυτόν τον οδηγό τοποθεσίας. Όσο βρίσκεστε εδώ, φροντίστε να μην χάσετε τους άλλους οδηγούς Elden Ring στο Lord of Wise. 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski