Πώς να πιείτε ελιξίριο στο Hogwarts Legacy

Πώς να πιείτε ελιξίριο στο Hogwarts Legacy

Πώς να πιείτε ελιξίριο στο Hogwarts Legacy


Ο Hogwarts έχει περάσει από την απελευθέρωση της κληρονομιάς και από τότε πολλοί παίκτες έχουν πηδήσει στο παιχνίδι για να βιώσουν τον μαγικό κόσμο του Hogwarts. Στον κόσμο του Magician του Hogwarts, τώρα συμβαίνουν από μαγικούς πολέμους και μπουντρούμι σε φίλτρα μπύρας και τέρατα για να συλλάβουν τα τέρατα.


Τα φίλτρα είναι ένα τέτοιο στοιχείο που δεν είναι απολύτως απαραίτητο στο παιχνίδι, αλλά βοηθούν αν σκέφτεστε να τα χρησιμοποιήσετε. Παίρνετε τα πάντα από το φίλτρο αόρατο στο Thunderbrew Potion, το οποίο κυριολεκτικά σας δίνει ένα σύννεφο κυκλοφορίας που κινείται προς εσάς και συλλαμβάνει τους εχθρούς σας. Ως εκ τούτου, ο ακόλουθος οδηγός θα δείξει ότι μπορείτε να πιείτε κληρονομιά Hogwarts στο παιχνίδι.


Πώς να πιείτε ελιξίριο στο Hogwarts Legacy


Πώς να πιείτε ελιξίριο στο Hogwarts Legacy


Τα φίλτρα είναι ένας από τους πολλούς γρήγορους μηχανικούς, οι οποίες αντιστοιχούν στην φύση των συναντήσεων στο παιχνίδι. Τα Elixirs θα αυξήσουν τη ζημιά σας, θα μειώσουν τις ζημιές και θα δώσουν ακόμη και ένα πλεονέκτημα να κρύβονται από τους εχθρούς σας. Πρώτα θα συναντήσετε τον καθηγητή Sharp Potions στην τάξη φίλτρου. Μετά την τάξη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μειώσετε κάθε ελιξίριο που θέλετε.


Οι οδηγίες του παιχνιδιού δεν σας λένε πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα, αλλά αυτό είναι αρκετά εύκολο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα όπως αυτό. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το L1 στο PlayStation, το πλήκτρο TAB στον υπολογιστή και στο Xbox LB. Κάνοντας αυτό θα σας μεταφέρει σε έναν αναδυόμενο τροχό που θα σας δείξει όλα τα φίλτρα (τι μπορείτε να έχετε πρόσβαση). Στη συνέχεια, για να επιλέξετε ποιο φίλτρο θέλετε, χρησιμοποιήστε τη σωστή γραμμή ελέγχου ή το ποντίκι και, στη συνέχεια, απελευθερώστε το κουμπί του μενού οχήματος.


Δεδομένου ότι είστε τώρα εξοπλισμένοι με το φίλτρο σας, πατήστε το κουμπί του τροχού οργάνων για να εξασφαλίσετε τη χρήση φίλτρων. Κάνοντας αυτό θα επιτρέψει τώρα στον χαρακτήρα σας να πιει ελιξίριο και στη συνέχεια να επιτρέψει στον χαρακτήρα σας να πάρει τα αποτελέσματα του φίλτρου. Σημειώστε το γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να πιείτε τα φίλτρα Wiggenweld. Για να πιείτε αυτό, πατήστε D-pad τόσο για το PlayStation όσο και για το Xbox. Για PC, πατήστε το πλήκτρο G επειδή είναι το υποτιθέμενο κουμπί Elixir Health.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski