Legjobb jutalmak játékosod számára az MLB The Show 23-ban

Legjobb jutalmak játékosod számára az MLB The Show 23-ban

Legjobb jutalmak játékosod számára az MLB The Show 23-banÍme a legjobb jutalmak, amelyeket a Ballplayerhez használhatsz az MLB The Show 23-ban.


Az MLB The Show 23 izgalmas belépő a San Diego Studio egy másik baseballjáték-franchise-jába. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játék beindul. Sok játékos élvezi a legújabb grafikát, a frissített névsorokat és a karrier módban nyújtott előnyöket. Tehát, ha a Road to The Show-val játszol, és azon tűnődsz, hogy milyen jutalmakat érdemes igénybe venni, akkor mi megtalálod. Itt vannak a legjobb jutalmak, amelyek közül választhat az MLB The Show 23-ban.


A legjobb jutalmak az MLB The Show 23-ban


Legjobb jutalmak játékosod számára az MLB The Show 23-ban


Ahogy haladsz a Skillset Programban, jutalmakat szerezhetsz lejátszód számára. A Kapcsolat, az Erő és a Sebesség a legjobb jutalmak, amelyek közül választhatsz az MLB The Show 23-ban. A Contact és Power jutalmak nagyszerűek, ha kétirányú játékost építesz. Az érintkezési képesség +5-ös lökést ad mind a bal, mind a jobb érintkezőnek, valamint az Ütőtengelykapcsolónak. Ezzel szemben a Power perk mindkét oldalnak és a Hit Gripnek +5-ös lökést ad. Ezek a jutalmak akkor is a legjobbak, ha Ön Hitter.


Másrészt, ha Speedstert akarsz építeni, használd a Speed perk-et. A jutalom a Steal +5-ös lökést ad a Strike Clutch-hoz és +4-et a Speed-hez. Ha azonban más a játékstílusod, akkor nem részesíted előnyben ezeket a jutalmakat. Egyszerűen fogalmazva: a Ballplayer Skill Set és általában a játékstílusod alapján bármilyen előnyről dönthetsz.


Mielőtt elindulna, nézze meg a többi alapvető jutalmat, amelyet a játékban használhat:


  • Törni
  • Ellenőrzés
  • mezőnyelés
  • Sebesség


Ez minden, amit tudnod kell az MLB The Show 23 legjobb jutalmairól.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski