Κορυφαία προνόμια για τον παίκτη σας στο MLB The Show 23

Κορυφαία προνόμια για τον παίκτη σας στο MLB The Show 23

Κορυφαία προνόμια για τον παίκτη σας στο MLB The Show 23Εδώ είναι τα καλύτερα προνόμια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Ballplayer σας στο MLB The Show 23.


Το MLB The Show 23 είναι μια συναρπαστική είσοδος σε ένα άλλο franchise παιχνιδιών μπέιζμπολ του San Diego Studio. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το παιχνίδι χτυπάει σταθερά. Πολλοί παίκτες απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα γραφικά, ενημερωμένα ρόστερ και επίσης προνόμια στη λειτουργία καριέρας. Έτσι, αν παίζετε Road to The Show και αναρωτιέστε τι προνόμια πρέπει να χρησιμοποιήσετε, τότε σας έχουμε καλύψει. Εδώ είναι τα καλύτερα προνόμια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε στο MLB The Show 23.


Τα καλύτερα προνόμια στο MLB The Show 23


Κορυφαία προνόμια για τον παίκτη σας στο MLB The Show 23


Καθώς προχωράτε στο Πρόγραμμα Skillset, θα μπορείτε να ξεκλειδώνετε προνόμια για το Player σας. Η επαφή, η ισχύς και η ταχύτητα είναι τα καλύτερα προνόμια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε στο MLB The Show 23. Τα προνόμια Contact και Power είναι εξαιρετικά αν δημιουργείτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής δύο κατευθύνσεων. Η δυνατότητα επαφής θα δώσει +5 ώθηση τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά επαφή καθώς και στο Batting Clutch. Ενώ, το Power perk θα δώσει και στις δύο πλευρές και στο Hit Grip σας μια ώθηση +5. Αυτά τα προνόμια αποδίδουν επίσης καλύτερα αν είστε Χίτερ.


Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα Speedster, ακολουθήστε το προνόμιο Speed. Το προνόμιο θα δώσει στο Steal +5 boost για Strike Clutch και +4 boost για Speed. Ωστόσο, αν έχετε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, δεν θα προτιμούσατε αυτά τα προνόμια. Με απλά λόγια, μπορείτε να αποφασίσετε για οποιοδήποτε πλεονέκτημα θέλετε με βάση το σετ δεξιοτήτων Ballplayer και το στυλ παιχνιδιού σας γενικότερα.


Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε τα άλλα βασικά προνόμια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι:


  • Να σπάσει
  • Ελεγχος
  • χωράφι
  • Ταχύτητα


Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για τα καλύτερα προνόμια στο MLB The Show 23.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski