Αν ο Sebastian θα έπρεπε να πάρει το λείψανο ή όχι, Hogwarts Legacy

Αν ο Sebastian θα έπρεπε να πάρει το λείψανο ή όχι, Hogwarts Legacy

Αν ο Sebastian θα έπρεπε να πάρει το λείψανο ή όχι, Hogwarts Legacy


Δεν είστε σίγουροι αν θα αφήσετε τον Σεμπάστιαν να πάρει το λείψανο; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό διαλόγου του Hogwarts Legacy για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.


Κατά τη διάρκεια της αποστολής "The Shadow of Time" στο Hogwarts Legacy, οι παίκτες έχουν την επιλογή είτε να αφήσουν τον Sebastian να πάρει το λείψανο είτε να τον σταματήσουν. Παρόμοια με κάποια άλλα σενάρια, η επιλογή της σωστής επιλογής είναι ζωτικής σημασίας καθώς μπορεί να επηρεάσει την πλοκή του παιχνιδιού.


Ωστόσο, πριν αποφασίσουν αν θα αφήσουν τον Sebastian να πάρει το λείψανο ή όχι, πολλοί παίκτες δεν είναι σίγουροι για το πώς να προχωρήσουν. Εάν και εσείς έχετε κολλήσει σε αυτό το σημείο ελέγχου και αναζητάτε συμβουλές, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ.


Θα έπρεπε να αφήσετε το λείψανο στον Σεμπάστιαν στο Hogwarts Legacy;


Αν ο Sebastian θα έπρεπε να πάρει το λείψανο ή όχι, Hogwarts Legacy


Κατά τη διάρκεια της αποστολής "The Shadow of Time" πρέπει να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιλογές διαλόγου για να προχωρήσετε:


  • Πρέπει να αφήσουμε το λείψανο ήσυχο.
  • Χρειαζόμαστε αυτό το λείψανο.


Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από το διάλογο που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, εάν ο Sebastian επιλέξει "We should leave the relic alone", θα πάρει το λείψανο "για χάρη της Anne". Ενώ το τελευταίο σημαίνει προφανώς ότι άφησες τον Σεμπάστιαν να πάρει το λείψανο.


Με απλά λόγια, ο Sebastian θα πάρει το λείψανο για χάρη της Anne, ανεξάρτητα από την επιλογή διαλόγου που θα επιλέξετε. Ως αποτέλεσμα, ο Σεμπάστιαν είναι πρόθυμος να κάνει μια σκοτεινή θυσία για το λείψανο. Αφού κάνετε την επιλογή σας, θα εμφανιστεί ο Ominis και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα συμπαραταχθείτε μαζί του ή ο Sebastian για να πάρει το λείψανο.


Αν επιλέξεις τον Ομίνις, θα ανακουφιστεί, και υπόσχεσαι ότι δεν θα προχωρήσει παρακάτω. Αν συμπαραταχθείς με τον Σεμπάστιαν, ο Ομίνις θα συμφωνήσει απρόθυμα και θα φύγεις με το λείψανο. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν συμφωνείτε ή όχι με τις πράξεις του.


Ορίστε λοιπόν. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για το αν πρέπει ή όχι να αφήσετε τον Sebastian να πάρει το λείψανο στο Hogwarts Legacy.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski