Πώς να φτιάξετε μια σκηνή στο Sons of the Forest

Πώς να φτιάξετε μια σκηνή στο Sons of the Forest

Πώς να φτιάξετε μια σκηνή στο Sons of the ForestΕδώ είναι τι χρειάζεστε για να φτιάξετε μια σκηνή σε αυτό το παιχνίδι.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθετε στο Sons of the Forest είναι πώς να χτίζετε μια σκηνή. Η σκηνή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας. Και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, μπορείτε εύκολα να χάσετε οποιαδήποτε όπλα ή αντικείμενα που έχετε συλλέξει. Ως εκ τούτου, εκτός και αν θέσετε στον εαυτό σας μια πρόκληση κάποιου είδους, το να παίξετε χωρίς τακτικές αποταμιεύσεις είναι ένα μεγάλο «όχι». Εδώ είναι λοιπόν ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να φτιάξετε μια σκηνή στο Sons of the Forest και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.


Πώς να χτίσετε μια σκηνή στο Sons of the Forest,


Πώς να φτιάξετε μια σκηνή στο Sons of the Forest


Χρειάζεστε μόνο ένα μουσαμά και ένα ραβδί για να στήσετε τη σκηνή σας στο Sons of the Forest. Αν και δεν φαίνονται πολύ χρήσιμα μόνο από την εμφάνισή τους, είναι στην πραγματικότητα μία από τις πιο σημαντικές δομές στο παιχνίδι. Δεν σώζουν μόνο την πρόοδό σας στο παιχνίδι μέσω αυτών. Αλλά έχουν συνηθίσει να κοιμούνται. Αυτό είναι χρήσιμο όταν είστε κουρασμένοι και χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Η διαδικασία κατασκευής είναι πολύ απλή:


  • Πατήστε το I στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το απόθεμά σας.
  • Στην πάνω δεξιά περιοχή θα βρείτε έναν μουσαμά.
  • Κάντε αριστερό κλικ και εξοπλίστε το.
  • Τώρα απλά βάλτε το κάπου στο έδαφος.
  • Στη συνέχεια, βγάλτε το ραβδί σας και χρησιμοποιήστε το σε οποιαδήποτε γωνία του μουσαμά.
  • Έτσι φτιάχνεται η βασική σου σκηνή.


Ανάλογα με το πόσα μουσαμάδες ή κοντάρια θα χρησιμοποιήσετε, το σχήμα της σκηνής σας θα αλλάξει. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο κατόχου σας εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το φτιάξετε.


Πώς να χρησιμοποιήσετε μια σκηνή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν μόνο δύο χρήσεις για μια σκηνή. Να κοιμηθώ και να σώσω το παιχνίδι. Αν στέκεστε δίπλα του, θα έχετε δύο κουμπιά για να αλληλεπιδράσετε. Αυτό με το εικονίδιο του δίσκου είναι για την αποθήκευση του παιχνιδιού, πατήστε E για να το κάνετε αυτό. Και το άλλο με το εικονίδιο του φεγγαριού είναι αν θέλετε να κοιμηθείτε, πατήστε το Z για αυτό.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski