Πώς να αποκτήσετε τρομακτικές πανοπλίες στο Sons Of The Forest

Πώς να αποκτήσετε τρομακτικές πανοπλίες στο Sons Of The Forest

Πώς να αποκτήσετε τρομακτικές πανοπλίες στο Sons Of The Forest


Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να αποκτήσετε το Spooky Armor στο Sons of the Woods.


Ψάχνετε για Creepy Armor στο Sons of the Woods; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα επιζώντας στη ζούγκλα. Η ενασχόληση με μαινάδες και μεταλλαγμένους είναι μια τέτοια πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε. Και τα δύο αυτά πλάσματα μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες πανοπλίες που μειώνουν τη ζημιά που προκαλείται από τις εισερχόμενες εχθρικές επιθέσεις. Το Spooky Armor είναι αυτό που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα σε σύγκριση με άλλες πανοπλίες. Τούτου λεχθέντος, εδώ μπορείτε να το αποκτήσετε.


Ανατριχιαστική θέση πανοπλίας στο Sons of the Forest

Για να αποκτήσετε το Creepy Armor, πρέπει να σκοτώσετε έναν Mutant στο Sons of the Forest. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε έναν Μεταλλαγμένο. Για αναφορά, εδώ είναι μια εικόνα που δείχνει τοποθεσίες όπου μπορείτε να εντοπίσετε έναν μεταλλαγμένο:


Πώς να αποκτήσετε τρομακτικές πανοπλίες στο Sons Of The Forest


Από όλες τις τοποθεσίες που επισημαίνονται στην παραπάνω εικόνα, σας προτείνω να πάτε σε αυτή που επισημαίνεται βορειοδυτικά. Σε αυτήν την τοποθεσία, θα βρείτε έναν μεταλλαγμένο δεμένο σε έναν στύλο, οπότε δεν υπάρχει καμία μάχη. Ωστόσο, αν επιλέξετε να πάτε αλλού, θα πρέπει να πολεμήσετε. Επίσης, υπάρχουν πολλά Mutants σε ορισμένα μέρη, οπότε να είστε προσεκτικοί.


Επίσης, αφού σκοτώσετε έναν Μεταλλαγμένο, κατευθυνθείτε προς το πτώμα του. Τώρα, πατήστε το κουμπί "E" για να κόψετε το δέρμα του και να αποκτήσετε το Spooky Armor. Τώρα μπορείτε να εξοπλίσετε το Spooky Armor επιλέγοντάς το από το Inventory in the Sons of the Forest.


Αφού εξοπλίσετε το Creepy Armor, θα δείτε μια ροζ γραμμή κάτω από τη γραμμή HP. Μόλις αρχίσετε να κάνετε ζημιά, αυτή η ροζ μπάρα θα αρχίσει να εξαντλείται. Επίσης, όσο περισσότερο Creepy Armor έχετε, τόσο περισσότερες ροζ μπάρες θα εμφανίζονται κάτω από τη γραμμή HP.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski