Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2

Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2

Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2Δείτε πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2.


Αναρωτιέστε πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος γιατί αυτός ο οδηγός είναι το μόνο που χρειάζεστε. Δεδομένου ότι οι νέες αποστολές στο Destiny 2 είναι συχνά δύσκολο να ολοκληρωθούν, πολλοί παίκτες θα ήθελαν να μάθουν πώς να τις ολοκληρώσουν γρήγορα. Ενώ οι Πηγές Παραλιών είναι αρκετά εύκολες σε σύγκριση με πολλές άλλες αποστολές, θα κολλήσετε αν δεν ξέρετε πώς να τις ολοκληρώσετε. Ευτυχώς αυτός ο οδηγός σας καλύπτει καθώς έχουμε όλα όσα χρειάζεστε.


Πώς να ολοκληρώσετε το Strand Sources Bonded Quest στο Destiny 2Πώς να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources Bonded στο Destiny 2Εφόσον θέλετε να ολοκληρώσετε την αποστολή Strand Sources bound στο Destiny 2, πρέπει να βρείτε δύο πράσινα λαμπερά Strand Orbs στην περιοχή Liming Harbor της Neomuna. Μόλις αλληλεπιδράσετε με τη σφαίρα, μπορείτε να κοιτάξετε μέσα και να λάβετε ένα μήνυμα που λέει Super Charged. Μόλις φτάσετε στο σημείο διαδρομής Liming Harbor, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε λίγο πιο πέρα ​​και στη συνέχεια να στρίψετε αριστερά για να φτάσετε στην πρώτη σφαίρα. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στο ίδιο σημείο και στη συνέχεια συνεχίστε ευθεία μέχρι να φτάσετε σε μια κατασκευή για να ανεβείτε. Μπορείτε να πάρετε τη δεύτερη σφαίρα.


Μόλις συλλέξετε και τα δύο, θα δείτε ότι η αποστολή Maelstrom που σχετίζεται με τα Beach Springs έχει ολοκληρωθεί. Η ολοκλήρωση ολόκληρης της αποστολής θα σας ανταμείψει με ισχυρό εργαλείο Tier 1. Επίσης, αυτές οι πηγές της παραλίας εμφανίζονται σε διάφορες περιοχές της ζώνης Vex Incursion. Μπορεί ακόμη και να βρείτε ένα άλλο και να ολοκληρώσετε την αποστολή.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski