Τρόπος προφόρτωσης του WWE 2K23 - Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας Early Access

Τρόπος προφόρτωσης του WWE 2K23 - Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας Early Access

Τρόπος προφόρτωσης του WWE 2K23 - Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας Early Access


WWE 2K23 Preload and Early Access – Το WWE 2K23 είναι ένα Fighting Sports παιχνίδι που βασίζεται στην αρχική World Wrestling Entertainment. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Visual Concepts και δημοσιεύτηκε από την 2K Sports. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες PlayStation και Xbox και PC. Καθώς αυτό είναι το 10ο παιχνίδι της 2K WWE, έχουν ενσωματώσει ένα νέο Warmode όπου μπορείτε να πολεμήσετε 3v3 ή 4v4.


Δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι έχει πολλές εκδόσεις, όπως φαίνεται σε αυτό το άρθρο, πολλοί από τους θαυμαστές του WWE 2K23 έχουν μπερδευτεί σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας πρώιμης πρόσβασης, τις πραγματικές ημερομηνίες κυκλοφορίας και τους χρόνους κυκλοφορίας. Για τους περισσότερους από εσάς που είστε νέοι στο WWE 2K23, θα σας δείξουμε επίσης πώς να προφορτώνετε το παιχνίδι.


Έτσι, εάν δεν είστε σίγουροι πότε θα ξεκλειδωθεί το παιχνίδι, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο προφόρτωσης του WWE 2K23 και την ημερομηνία κυκλοφορίας πρώιμης πρόσβασης και την ώρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.


Τρόπος προφόρτωσης του WWE 2K23 - Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας Early Access

WWE 2K23 Early Access Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας

Το WWE 2K23 διατίθεται σε πολλές εκδόσεις. Ας υποθέσουμε ότι παραγγείλατε το WWE 2K23 Icon Edition ή το WWE 2K23 Digital Deluxe Edition. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχετε τρεις ημέρες πρώιμης πρόσβασης προτού η τυπική έκδοση του παιχνιδιού γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως. Όσοι δεν έχουν προπαραγγείλει ακόμα το παιχνίδι, εκτός από τα προνόμια πρώιμης πρόσβασης, θα χάσουν επίσης πολλά εργαλεία και αποκλειστικά αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.


Το παιχνίδι κυκλοφορεί παγκοσμίως την Παρασκευή 17 Μαρτίου και αν έχετε προπαραγγείλει το Icon ή το Digital Deluxe Edition, θα μπορείτε να παίξετε μόνο από την Τρίτη 14 Μαρτίου. Το παιχνίδι ξεκλειδώνεται τα μεσάνυχτα ET, ενώ η ώρα κυκλοφορίας Early Access θα είναι γύρω στις 23:00 CT τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. Και λόγω αυτού, η θερινή ώρα θα είναι επίσης εκεί, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το WWE 2K23 όλο το Σαββατοκύριακο.


Ενώ υπάρχει ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι παίκτες του WWE για να αρχίσουν να παίζουν νωρίτερα, αν και σπάνιο, οι παίκτες προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το παιχνίδι νωρίτερα αλλάζοντας τη ζώνη ώρας σε ώρα Νέας Ζηλανδίας. Αυτό δεν συνιστάται, καθώς προκαλεί προβλήματα με τη λειτουργικότητα του παιχνιδιού και της κονσόλας. Επομένως, είναι προτιμότερο να περιμένετε υπομονετικά την εκτόξευση και να το απολαύσετε με ηρεμία.


Πώς να προφορτώσετε το WWE 2K23

Αν και το μέγεθος ποικίλλει από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, εξακολουθείτε να χρειάζεστε λίγο χώρο για να εγκαταστήσετε ενημερώσεις και τα άλλα πακέτα που συνοδεύουν. Το παιχνίδι είναι περίπου 60 GB σε Xbox Series X ή S και φτάνει έως και 72 GB όταν χρησιμοποιείτε PS5. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο κατά τη λήψη του παιχνιδιού. Η επίσημη ημερομηνία προφόρτωσης για τις κονσόλες Sony Playstation είναι η 10η Μαρτίου και αν αγοράζετε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, θα πρέπει να έχετε ήδη την επιλογή να προφορτώσετε το παιχνίδι.


Αν και υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο Xbox, είτε το έχετε αγοράσει είτε όχι, αποκτήστε πρώτα την εφαρμογή Xbox και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αναζητήστε το WWE 2K23 στην εφαρμογή Xbox.


Θα προφορτώσει το παιχνίδι για εσάς στο Xbox σας, είτε είστε κάτοχος του παιχνιδιού είτε όχι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή έκδοση Xbox γιατί θα εμφανιστούν όλες οι εκδόσεις X/S. Επιλέξτε τη συγκεκριμένη κονσόλα σας, αποκτήστε και εγκαταστήστε το παιχνίδι. Αλλά να έχετε κατά νου ότι πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι για να ξεκινήσετε να το παίζετε μόλις ξεκλειδωθεί.


Όλα αυτά αφορούσαν τον τρόπο προφόρτωσης του WWE 2K23 και την ακριβή ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας για πρώιμη πρόσβαση και παίκτες τυπικής έκδοσης.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski