Δέσμευση για αντικατάσταση του Icebox στο Valorant patch 6.08

Δέσμευση για αντικατάσταση του Icebox στο Valorant patch 6.08

Δέσμευση για αντικατάσταση του Icebox στο Valorant patch 6.08Το Icebox θα αφαιρεθεί επ' αόριστον από τις λειτουργίες Valorant Competitive και Unrated και το Bind θα το αντικαταστήσει στο χώρο συγκέντρωσης χαρτών.


Πριν λίγες μέρες, η Riot ανακοίνωσε ότι ένας από τους αγαπημένους χάρτες της κοινότητας Valorant, δηλαδή το Bind, επιστρέφει στο παιχνίδι στις 25 Απριλίου στο patch 6.08. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο Bind, συμπεριλαμβανομένων τηλεμεταφορών, B-elbows και άλλων. Τώρα το μόνο ερώτημα που έμεινε ήταν ποιο φύλλο θα αντικαταστήσει τον Bind στο card pool, και ενώ κάποιοι ήθελαν να φύγει η Fracture από τον Valorant, επαγγελματίες όπως ο Fnatic Kamyk ήθελαν να αντικαταστήσει την Pearl.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις επιθυμίες δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς ο χάρτης που φεύγει από την πισίνα χαρτών Valorant είναι ο Icebox και η Riot δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα σχέδιά της με τις επερχόμενες αλλαγές. Για να βοηθήσει τους παίκτες να προετοιμαστούν για τις αλλαγές που έρχονται στο Bind, η Riot θα κάνει τις αλλαγές χάρτη ζωντανά στο patch 6.07 σε όλες τις άλλες λειτουργίες εκτός από το Competitive και το Unrated.

Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να μπορούν να δοκιμάσουν αυτές τις αλλαγές στο Valorant patch 6.07 PBE, το οποίο θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 10 Απριλίου. Θα ενημερώσουμε αυτήν τη σελίδα μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι σχεδιάζει να κάνει η Riot με το Icebox, γι' αυτό μην ξεχνάτε.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski